Hjem > Mine målsætninger

Mine målsætninger

Som kommunalbestyrelsesmedlem vil jeg arbejde der, hvor der er behov for min arbejdskraft, men min primære mærkesag er ”Fokus på familien”, som jeg her vil uddybe:

Jeg vil arbejde for, at familierne bliver hørt og får hjælp til at klare de udfordringer, de står over for i dag med arbejdsløshed og det nyligt indførte kontanthjælpsloft, det går ud over børnene. De skal selvfølgelig hjælpes.

Det er også grunden til, at jeg gerne vil arbejde for de unges muligheder for uddannelse. Det er vigtigt, at de unge får en uddannelse. Fordommene om, at en gymnasialuddannelse er bedre eller finere end en erhvervsuddannelse, skal nedbrydes.

Når man taler om familien, børn og unge kan man ikke komme udenom Integration. Brøndby Kommune har en multietnisk sammensætning, det er derfor vigtigt, at der er fokus på dette område. Brøndby Strand klarer sig ret godt, men det kan blive bedre. Fordommene kan aldrig fjernes helt, men der kan arbejdes på at mindske dem, så der kommer en bedre forståelse for de kulturelle forskelle borgerne imellem.